livet

MINA 3 MÅSTE-HA-GREJER FÖR EN PERFEKT SOMMAR

IMG_5626

Jag har hatt, keps eller buff på mig typ jämt. Nja, inte på jobbet då, men väldigt ofta annars. Gillar det helt enkelt. Självklart blir det ju inte en sommar utan stråhatt. Jag tycker att hatt är så snyggt på män och jag tycker att herrhattar är snygga på kvinnor. Här hittade jag en toksnygg herrhatt!

 

IMG_5628

Om man inte kan eller vill hänga i solen kan det ju vara skönt att sjunka in i en fantasivärld. Att läsa är ett perfekt sätt att koppla av på. Oavsett om man har semester eller inte. Här hittade jag en hel packe spänning!

 

IMG_5587 1

Det går inte en sommar utan att jag tränar lite extra. Då många väljer att trappa ner på träningen väljer jag att öka på. Det är ju då jag har mera tid. Jag brukar tycka att de flesta löparskor är så fula, men här hittade jag faktiskt ett par jag gillade!

Så. Solhatt, böcker och löparskor är mina 3 måste-ha-grejer för en perfekt sommar!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.