livet

JAG BEHÖVER SMAKRÅD!

 

IMG_6280 1 IMG_6286 1

Trots att det är första dagen på månaden så blev arbetsdagen inte längre än vanligt. Det märks att många började idag och att deras startstäcka är lite längre. Så jag hann pipa in hos optikern och passade på att prova bågar. Naturligtvis kunde jag ju inte välja.

 

IMG_6280 1-side

Så nu behöver jag smakråd! Vilka tycker ni jag ska välja? Det är inte jättestor skillnad, jag veeeet. De vänstra är lite mera klassisk form. De högra är lite mera kattögonformade upptill och något större. Kom igen nu!

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Åsa L
  3 augusti, 2015 at 06:25

  Båda bågarna är fina! Men jag röstar för de till höger, lite tuffare. Kram

 • Reply
  Maria
  3 augusti, 2015 at 07:25

  Hej där, du är precis lika snygg i båda! JAG hade nog valt de vänstra (passar nog mitt utseende/färger bäst), men jag tror nog att de högra är mer du? De är lite kaxigare än de vänstra. Inte för att jag tycker att du verkar kaxigare, men de passar din frisyr/stil bäst.
  Så himla snyggt du har piffat i er mysiga lounge! Vi slumpade bort en sådan där paviljong för 300 kr, (bara två-tre år gammal) när vi byggde vårt uterum på vårt förra hus. Ibland kan jag ångra det, men vi hade ingen användning av den då och egentligen inte nu heller. Men det ser ju så galet mysigt ut…. Men du… vilken maffig grill eller rättare sagt helt utekök! Vilken dröm! Och så smart att bygga ”uppåt” för häcken! Underhållsfritt, det bästa!
  Kram på dig och ha en fortsatt fin måndagkväll!
  /Maria

 • Reply
  Laila
  3 augusti, 2015 at 08:00

  Väldigt lika och du passar verkligen i båda, men om jag måste välja så absolut de högra, precis som de innan mig tyckt. 🙂 Kramizz Laila

 • Reply
  Eva
  3 augusti, 2015 at 08:15

  Diplomatiskt svar; snygg i båda men håller också på de högra!

 • Reply
  Katarina
  3 augusti, 2015 at 09:36

  Määäh!
  det där går ju inte… jag ser verkligen knappt någon skillnad så jag kommer inte med något svar alls..;) Tycker du är lika snygg i båda!
  Kram Katarina

 • Reply
  Annelie
  4 augusti, 2015 at 06:42

  åh jag slänger in ett tredje alternativ 😉
  Du är jättefin i båda men det lilla jag känner dig så är du liksom mycket coolare än så…… Hitta fler alternativ!!!! Stor Kram Annelie

 • Reply
  Maria
  5 augusti, 2015 at 07:09

  Du är snygg i båda men jag tycker de högra som inte är så klassiska är bäst. Du ser gladare ut i dem, snyggare kan du inte bli.
  Kram
  Maria

 • Reply
  PHOTOSHOOT – NYA GLASÖGON & SOLGLAJJOR | Gott för själen
  2 september, 2015 at 05:33

  […] bad er ju komma med råd om vilka glasögon jag skulle välja. Helt klart övervägande röster här på bloggen var de jag […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.