trädgård

NYA BLOMMOR & SOL

 

När jag hämtade glasögonen på förmiddagen, så passade jag på att åka ut till plantskolan. Så fort jag är ledig så har jag tusen saker jag vill hinna med OCH koppla av. Funkar sådär.

 

IMG_6570 IMG_6572

Har fått ett nytt planteringsbord. Eller nytt och nytt. Det är ett gammalt meck-bord. Så coolt! Och det är så skönt att stå vid ett bord istället för att hålla till på marken.

Härnevi plantskola har blivit en riktig favorit. Tidigare så lockade butiken i stan mera eftersom det kändes så långt ut till Härnevi. Men jag har nu insett att det inte tar mer än 10 minuter ut från stan. Och det är så trevligt där ute. Riktigt genuint växt- och blomintresserade personer som driver det sedan en massa år. Och de har så klart bra växter också.

 

IMG_6575 IMG_6576

Jag satte igång att plantera direkt när jag kom hem. Till och med lunchen fick vänta.

 

IMG_6577 IMG_6578 IMG_6580

Det fick bli en låg plantering till middagsbordet ute. Eftersom vi har parasoll där så funkar det inte så bra med nåt högt. Ljuset är lite skarpt på bilderna, men det kommer säkerligen bättre bilder framöver.

Nu lockar solsängen och boken igen! Ha en härlig fredagkväll.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Suss
  21 augusti, 2015 at 09:20

  Fint du planterat, här ska det planteras om en del imorgon. Svårt att hinna med allt ibland och avkopplingen är viktig. Kram Suss

 • Reply
  Hanna
  22 augusti, 2015 at 04:19

  Vad fint du gjort!

 • Reply
  HUR VACKERT KAN ETT GRÄS BLI? | Gott för själen
  3 september, 2015 at 05:33

  […] kanske kommer ihåg förra fredagen då jag var ledig. Att jag åkte till plantskolan och när jag sen kom hem sköt jag på lunchen till förmån för […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.