livet resor - långa & korta

EN SÖNDAG PÅ BODA BORG

 

Vilken rolig söndag vi hade på Boda Borg! Det är verkligen ett perfekt ställe att umgås med vänner eller familj, tycker jag. Denna gång valde vi Karlskoga-anläggningen. Här kan ni läsa om förra gången då vi var på Oxelösunds-anläggningen, då det var över 30 grader varmt och bönderna smorde in grisarna med solskydd. I år var det betydligt bättre klimat.

 

IMG_7096

Haha, sorry att jag lurade ut er på Instagram. När jag väl var på plats blev jag så taggad så jag glömde nästan bort helt att IG’a.

Vi har dinglat i ringar i taket, dansat och pausat, tänkt utanför den berömda boxen, balanserat på stockar, kravlat på golv, klättrat på byggställningar, klättrat längs väggar, tänkt så det har knakat, lagt puzzel, balanserat bollar och inte minst samarbetat. Man väljer själv om man vill köra enbart tankeverksamhet eller enbart fysisk ansträngning eller en mix.

 

IMG_7097

När man kommer in i en cell så gäller det att lista ut vad man ska göra för att komma vidare till nästa cell. Här var det ett antal hönor/kycklingar och ägg som ledtrådar.

 

IMG_7098

Och ägg på halm, eller nåt.

 

IMG_7103

Då kunde man lista ut att man skulle sitta och ruva på äggen och sitta på en pinne. Dottern verkar inte tycka det är jättekul att just ruva 🙂

 

IMG_7100 IMG_7099

Ibland får man försöka lista ut om det är rätt eller fel att hoppa på stenar.

Jag vet inte om jag tycker att det är roligt för att det blir ett härligt träningspass (om man vill), eller en utmaning för hjärnan, eller umgänget med familjen. Förmodligen är det blandningen som är det roliga. Att man får allt detta i ett paket och dessutom till ett kanonpris! Nej, jag är inte sponsrad det minsta. Jag vill bara tipsa om ett riktigt roligt ställe. Åk dit vettja’! De kantstötta knäna får man på köpet, i alla fall om man går all in, som jag 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Suss
  8 september, 2015 at 05:58

  Kul med utflykt till Boda Borg, länge sedan jag var där…. Kram Suss

 • Reply
  AngelicasVärld
  8 september, 2015 at 08:16

  Vilken härlig dag!

  Vi har bokat klassresa för min äldsta dit i maj 2016 😉 Men då får mamma INTE följa med – tyvärr!

 • Reply
  BLAND DET ROLIGASTE STÄLLET JAG VET - Gott för själenGott för själen
  18 juni, 2017 at 06:27

  […] Nu när syrrans son fyllde år fick han en heldag på Boda Borg i present av mig. Så idag åker jag och han, hans lillasyster och hans mamma (alltså min syrra) dit för att leka av oss. Jag tror att vi är nästan lika taggade allihopa. Eller kanske jag mest ? Förra gången, för två år sen, var jag på Karlskoga-anläggningen. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.