en blogg för att utmana

KÄNNER SIG LITE EXTRA VÄLKOMNA

 

Det är roligt att göra lite extra fint i badrummet då man ska få gäster tycker jag.

 

IMG_9013 IMG_9012

IMG_9015

Handduk, ljusfat och doftpinnar från Himla, ljuskopp i koppar från House Doctor, kristallvas gammal, blommor från Hötorget

Jag tänker mig att gästerna känner sig lite extra välkomna eftersom jag ansträngt mig lite extra. Vad tycker ni? Känner ni er extra välkomna när ni ser lite blommor och ljus i badrummet eller bryr ni er inte?

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv