inredning

HIMLA FIN HISSGARDIN FRÅN HIMLA

 

Himla fin hissgardin från Himla har kommit upp i sovrummet. Eller, två stycken är det ju faktiskt. Två fönster har vi i sovrummet. Så två fina hissgardiner i hellinne lyfte vårt krypin rejält.

 

IMG_9954 hissgardin från himla

Himla fin hissgardin från himla

IMG_9952 hissgardin från himla

Vi köpte dem faktiskt för drygt två månader sedan. Eftersom jag numera är extremt duktig på att inte pressa fram färdigt resultat, och extremt duktig på att bromsa makens framfart, så har jag tålmodigt placerat gardinerna i tvättstugan i väntan på mera tid.

 

IMG_9950 hissgardin från himla

Och mera tid fick vi (läs maken) härom dagen, så plötsligt hade han fått upp dem och dessutom bytt ut svarta rullisar (som liksom satt på väggen innanför vanliga gardinen) till vita rullisar (som liksom sitter i fönstret).

 

IMG_9955 hissgardin från himla

Jag är supernöjd. Det var inte helt enkelt att fota de här med det ljus som var ute och det mörker som var inne. Och sen ville jag inte fota hela fönstret eftersom det såg så vansinnigt trist ut med några taniga gamla orkidéer, hehe.

Nästa projekt är att hitta några silkiga gardinlängder i grått (tror jag) eller i sammet, som ska sitta i taket. Tycker det är himla (haha) snyggt och ger den där härliga ombonade lyxiga känslan.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helen
  13 januari, 2016 at 03:51

  Jättefint

  • Reply
   Lena
   15 januari, 2016 at 08:06

   Tack!

 • Reply
  Anneli
  13 januari, 2016 at 07:33

  Jättesnyggt!

  Precis sådana har jag tittat på och vill sätta i mina stora fönster mellan mina mörkblåblommiga linnegardiner som jag sytt av amerikanskt tyg från Waverly.
  Är det bra stadga i dem?

  Kram och ha en fin kväll!

  Anneli

  • Reply
   Lena
   15 januari, 2016 at 08:06

   Det låter jättefint! Jag skulle säga att det är bra stadga i dem. Det är inga hängiga Ikea-gardiner, om jag uttrycker mig så.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.