inredning

KVÄLLSLJUSET FALLER IN

Det mjuka kvällsljuset faller in i vardagsrummet. Den där gyllene höstsolen gör vad den kan för att skapa lite mysig känsla denna mörka årstid.

Jag plockar med inredningen. Mina gamla saker, Andreas gamla saker och våra gemensamt köpta saker. Än så länge har jag mest bara ställt ihop lite på måfå. Måste känna efter lite hur jag vi vill ha det. Eller hur vi vill ha det. Andreas har ju förstås vetorätt, även om det såklart är jag som bestämmer 😉 😉

Vi har nu packat upp allt och allt har fått sina platser, sånär som på nån kontorslåda. Det är lika bra att gå igenom och sortera innan man stoppar in i skåpet. Det känns skönt att ha landat och kommit till nästa steg i projektet.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.