inredning

ULLA SITTER I VÅRT VARDAGSRUM

 

Ikväll ska jag och dottern på trevligheter. Ett event på Haga Slott står på schemat. När nåt sånt här ordnas i lilla Enköping så vill man ju liksom delta!

 

IMG_8297

Det är ju allmänt fastslaget att man inte kan få för många kuddar. Eller hur?!

Jag har tidigare haft uppfattningen att Rusta bara har skräp. Jag vet inte om de har ryckt upp sig eller om jag bara inte förstod bättre tidigare. Sedan de etablerade sig här i vår lilla håla så har jag varit där några gånger och hittat lite fina saker. Något som fick följa med hem senast var två lurviga hitte-på-får-skinns-kuddar som så lämpligt hette Ulla. De vita är gamla linnekuddar från Åhléns.

 

IMG_8296

Ville liksom ha några kuddar som matchade den tjocka härliga pläden från Klippan. Jag tycker Ulla verkar sitta fint i knäet på pläden.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Camilla
    5 november, 2015 at 08:00

    Ja, det var en fin kudde. Håller med dig om Rusta. Senaste tiden har jag blivit glatt överraskad när jag har varit där. Ha det gott! Kram Camilla

  • Reply
    Ekenäsliv
    5 november, 2015 at 08:24

    Så himal fin!
    Får kanske jag med tänka om då;-)
    Ha en fin torsdag!
    Kram Anna

  • Reply
    Milla
    5 november, 2015 at 07:56

    Jag tycker Rusta varit bra på inredningsprylar senaste åren faktiskt. Brukar handla ljus och lyktor, lite plädar och köksprylar. Förr var de lite mer lika som ÖB men har bättre koncept nu. De har bra märken på hårvård och sånt med förresten. Kul ned eventet! Kram

  • Reply
    AngelicasVärld
    5 november, 2015 at 09:46

    Men va fina – kanske ska ta mig en titt där!

    Kram vännen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.