inredning

PÅSKRIS ÄR PÅ PLATS OCH JAG ÄR REDO

Att påskris är på plats här hos oss det har ni redan sett härom dagen. Men nu börjar jag bli redo för påskhelg också. Kan inte riktigt ta helg ännu eftersom jag jobbar idag också.

Påskris är på plats

De här fjädrarna har några år på nacken. Tycker fortfarande att de är så vackra. Jag gillar ju naturnära kulörer i inredningen. Så även på påskfjädrar.

Och vitt är ju alltid vitt. De här är köpta samtidigt som de andra. Väldigt fin kvalitet på dem. Minns inte var jag hittade dem.

Och den här sköningen då. Ja det var bara tvunget att fota honom igen. Han är så rolig, tycker jag. Och ni kanske bara… eeeehhh, va?! Han är ju apful… Då får ni ju tycka det. Jag gillar honom i vilket fall. 🙂

Det här ägget har också några år på nacken. Har för mig att jag hittade det på Åhléns. Också väldigt vackert tycker jag. Nja, inte också vacker som ugglan utan också vacker som fjädrarna 🙂

Påskris är på plats
Påskris är på plats

Det är skärtorsdagsmorgon och vi bjuds på en klarblå himmel. Solen börjar komma runt hörnet och faller in här i vardagsrummet. Hoppas på hyfsat okej väder i helgen. Vi planerar att vara en hel del vid husbygget och fixa med uthuset som måste brandsäkras inför slutbesiktning. Skönt att ha det gjort så vi kan fokusera på trädgården sen.

Vad ska ni ha för er i påsk? Önskar er en skön påskhelg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.