livet

GLAD, TRÖTT, NÖJD OCH TACKSAM!

 

Hur många gånger kan man fira sin 50-årsdag? Det är ju så kul så man kanske kan kalasa en fem sex gånger eller nåt?

 

IMG_9320

Dukningen på kalas nummer två blev typ samma som förra gången. Glitterljus, utströsslade glitterflakes , guldstjärnor, miniguldpaket, guldchokladpengar och svarta ljusbollar. Det låter nog helt groteskt, men jag tycker nog att det blev vackert och festligt. Typ 50-årsfestligt. De där marschallerna jag yrade om i tidigare inlägg de blåste nog ut i stormen på typ 30 sekunder.

 

IMG_9326

Lite ny färg på blommorna. Denna gång blev det vita Gerbera i låga glas intill ljus i lika glas.

 

IMG_9329

Och vinröda Nejlikor med ett par gröna kvistar.

 

IMG_9322 IMG_9327

Och en heeelt fantastisk present fick jag. Nej, inte den på bilden för det är hitte-på-paket. Ni ska givetvis få se den riktiga, men först ska jag visa er resten av de andra galet fina presenterna jag fått. En viss turordning måste vi ju ha. Ordning och reda liksom!

 

IMG_8900 IMG_8901

Jag känner mig så glad, trött, nöjd och tacksam! Så det räcker nog med två kalas ändå. Tror jag…

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katarina
  7 december, 2015 at 01:56

  Hallå där!
  Sååklart att man inte ska ändra en vinnande dukning och såååklart kan man fira hur många gånger som helst….
  hmmm….undrar om jag ska föreslå att vi kan fira min födelsedag en gång till nu till helgen..;)
  Å vad spännande med jobbet å börsen och allt….inte för att jag fattade ett smack mer än att det var hemligt och nu inte är hemligt och att det är stort och spännande….;)

  Å den där oron när barnen inte kommer hem på natten…hua…den går ju aldrig ur..
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   27 december, 2015 at 09:38

   Haha, vi kan väl fira lite då och då när andan faller på liksom!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.