livet trädgård

HEMMAHELG OCH LITE UTRÄTTAT

Ibland får det lov att bli hemmahelg också. Även om vi tycker det är jättemysigt och trevligt att åka ut med husbilen. I helgen stannade vi hemma.

hemmahelg

Givetvis har det blivit spabadande både fredag och lördag kväll. Så skönt och mysigt. Hehe, jag ställde bara ner flytbrickan och glömde räta upp glasen innan jag fotade, men jaja, strunt samma. Jag bjuder på det.

Skönt med lite kvällssol genom molnen. Men det var kallt. I luften alltså. Det är ju fortfarande bara runt nollan på mornarna.

hemmahelg

Bad å så middag på det. Och lite soffhäng. Det är ju så det brukar se ut. TVn åker sällan på än för att kolla på nyheterna. Vi hittar liksom inget vettigt (med vettigt menar jag sånt vi gillar) att titta på. Och försöker vi hitta nån film på Netflix så tar det först en evighet att söka innan vi kan enas om en film som kanske kan vara nåt. Sen blir man oftast besviken för det är nån dålig dussinfilm. Kanske är det nån serie vi ska försöka oss på, som så många andra verkar titta på. Men problemet är väl att vi förmodligen hinner glömma vad det handlade om eftersom vi tittar så sällan 🙂

hemmahelg

Igår hängde jag med dottern hela dagen. Åkte hemifrån halv tio och var hemma sex. Målet med resan var främst att hon skulle hitta tyg till en klänning till bröllopet. Inte bara ett tyg utan tre tyger som ska kombineras. Lägg sen till att hon har extrem beslutsångest 🙂 Vi stannade först till på Stadium outlet och hittade varsitt par skor. Sen började började vi uppdraget i en stor tygbutik i Erikslund Västerås och var där säkert 1,5 timme. Hon fick väldigt trevlig och bra hjälp av personalen, men kunde inte bestämma sig. Vi pausade med att åka till Ikea på området för att äta lunch, gick runt där en stund, hittade lite saker, bar ut i bilen och gick tillbaka in för att fika.

Jag tittade sen snabbt i ett par butiker om jag kunde tänkas hitta nån klänning till bröllopet också. Men nä. Sen var det bara att gasa tillbaka till tygbutiken vid fyra för att de skulle stänga fem. Sen var det återigen beslutsångest för henne. Och jag vill inte pressa eller tycka för mycket. Föreslå kombinationer kan jag ju göra, men jag skulle aldrig försöka övertala för att hon ska bli klar. Jag vet hur det är och det är mysigt att umgås. Till sist, en kvart innan stängning, trillade allt på plats för henne. Och det kommer att bli en kombination av elegant, läckert och lite busigt skulle jag säga.

Jag valde en nyhet på Ikea till lunch. Grönsaksbollar. Svingott, om du frågar mig.

hemmahelg
Hemmahelg denna helg

När jag kom hem hade Andreas förberett middagsmaten. Helstekt karré (tror jag det var) och potatisgratäng. Men först hoppade vi i badet innan han sen fortsatte med maten. Gulligt av honom!

Idag ska jag jobba ett par timmar. Skönt att få undan lite som jag ligger efter med. Även om jag sa härom dagen att det började plana ut.

I övrigt får jag se vad dagen bär med sig. Skönt med en hemmahelg ibland är det iallafall. Och fler kommer det att bli framöver när det blir varmare ute och tjälen släpper.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.