livet

FINT UMGÄNGE MED SVÄRFAMILJEN

Vi fick ett fint umgänge med svärfamiljen igår. Julafton 2021 var snötäckt och solen strålade. Och mysigt att hänga med hans familj.

Julfrukost

Vi startade julafton lugnt med en julfrukost. Jag åt tomtegröt och ägg. Andreas gick all in med skinkmacka, sill, prinskorv och hela köret. Eller nä, nubben hoppade han över 🙂

Det hade kommit en hel del snö under kvällen och natten, så efter frukost och lite fix inne så gick ut för att skotta. Riktigt skönt med ett träningspass och frisk luft. Strax efter skulle jag hämta äldsta sonen och sambo vid Stockholmståget för att de skulle låna min bil. Andreas fick hämta eftersom jag fick flimmer ett migränanfall. Tack och lov hjälpte tabletterna jag fick av sonen (ja han har tyvärr också migrän) så anfallet blev inte så jobbigt.

Fint umgänge med svärfamiljen
Fint umgänge med svärfamiljen

På eftermiddagen startade julfirandet med Andreas familj. Vi gick till hans syster, som bor i samma villaområde några kvarter bort. Hon bjöd på julfika. Hon är extremt duktig på att baka. Till och med en ”liten” tårta hade hon gjort. Tyvärr påverkas hela min kropp av ett migränanfall så jag kunde bara äta en lussebulle och en pyttebit tårta. Skönt att sen känna hur anfallet liksom försvann ur kroppen och jag kom tillbaka.

Där ser ni den ”lilla” tårtan och lite av det fina julpyntet.

Fint umgänge med svärfamiljen

Fint pynt i fönstret och verandan utanför.

Fint umgänge med svärfamiljen

Vi gick hem och chillade en stund innan vi gick över till svärisarna, som bor i huset intill oss. De här fina ljushållarna är från Tyskland. De fanns i svärmors barndomshem. Så de är gissningsvis från början/mitten av 1900-talet. Så fina!

Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och massor med paket. (Bilden är tagen hemma hos oss).

Den här bilden var jag ju tvungen att ta med för att den är så rolig. Effektfullt med en massa lysande prickar från reflexer i Andreas telefon. Hehe.

Idag kommer mina ungar med respektive för att fira. Mamma och pappa kunde tyvärr inte komma. Mamma tvingades åka in på sjukhuset igår (men kom hem efter några timmar). Inget jätteallvarligt, men tillräckligt jobbigt för att inte orka komma. Så tråkigt, men så kan det vara!

Önskar er en god fortsättning på julhelgen!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    JULFIRANDE NUMMER TVÅ MED MINA UNGAR - Gott för själen
    26 december, 2021 at 08:24

    […] Alla ungar kom redan vid 12. Det var äldsta sonen med sambo, mellansonen med sambo och dottern. Ovanligt litet julfirande, men jättemysigt ändå. De hade firat på julafton med pappa och tjej hemma hos mellansonen. På juldagen var det vår tur. Vi hade firat med Andreas familj på julafton. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.