livet

TREDJE ADVENT OCH LUCIADAGEN ÄR SNART TILL ÄNDA

 

Det har varit en riktigt skön söndag. Har varit hemma och stökat i köket och pysslat lite, tagit en löptur och haft lite tv-häng på eftermiddagen.

 

IMG_9423 1

Tredje advent och luciadagen råkade ju sammanfalla idag.

 

IMG_9422 IMG_9428 1 IMG_9426

Visst är de fina de där mossbollarna som finns lite här och där. 15-20 kr bara så lyfter hela arrangemanget.

 

IMG_9465

På förmiddagen gräddade jag matbrödet som stått i kylen över natten och sedan gjorde jag min egen granola. Har den på både yoghurt, kvarg och fruktsallad. Love it! Perfekt att ta till i jul då man känner sig tung i hela kroppen efter all mat och godsaker som man inte är van vid.

 

IMG_9477 IMG_9478 1

Innan lunch tog jag en löprunda. Det var en evighet sen så det var riktigt skönt. Och efter lunch gick jag och maken en promenad. Också skönt att tanka ännu mera frisk luft. Sen satt det fint med lite fika. Jag har bakat lyxiga saffransbullar och pepparkaksbollar också i helgen. Jag måste dela med mig av recept för bägge är farligt goda.

 

IMG_9424

Eftersom vi var uppe så tidigt i morse så siktar vi på att vara duktiga och komma i säng tidigt ikväll. Så skönt att vara utvilad när arbetsveckan börjar.

Ha en skön söndagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Home2tiny
    13 december, 2015 at 06:44

    Det är något speciellt med Lucia och jag blir alltid lika rörd när jag hör alla fina sånger. Här blir det också en tidig nattning…. Kramisar Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.