hälsa & friluftsliv resor - långa & korta

PLÖTSLIGT HADE VI BOKAT EN SKIDRESA TILL IDRE

 

Vi åkte på skidresor varje år tidigare. Sen har det blivit ett uppehåll på några år. Trots att vi verkligen tokgillar det.

 

IMG_9740

IMG_9699

 

IMG_9735

Jacka och byxor 8848, mössa Peak Performance

Få semestrar är så energigivande som skidsemestrar. Förra säsongen var vi sent ute när vi surfade runt på resmål och stugor. Det var ingen stuga ledig som direkt lockade. Så vi ändrade planer då och åkte till dottern i Califorina istället.

 

IMG_9760

IMG_9733

Men nu, precis innan jul, bokade vi plötsligt en fjällresa. Det var en av anledningarna till att jag köpte nya skidkläder i mellandagarna.

Det blir Idre som får ett besök av oss. Jag har varit på många olika skidorter, men just Idre tror jag inte att jag varit i. Har ni varit där? Berätta gärna. Tipsa gärna om nåt bra att göra eller besöka för två vuxna utan barn.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  12 januari, 2016 at 07:51

  Vi pratar också om att åka till fjälls mot mars, senast var 3 år sen nu. Vi pratar om Åre, där har jag bara varit på sommaren. Men det känns lite långt… vi får se!
  Vi har varit i Idre, våra första skidsemestrar med små barn och vi lånade en stuga i Särna. Så ja, jag har varit i Idre men det är 20 år sen 😉 och det är nog mycket som är annorlunda men jag gillade det mycket!
  Tråkigt att Åhlens lägger ned i din stad! Och tänk att Indiska brottas med ekonomiska problem – hjälp nätshoppingen tar krut från många, tror jag….. kram

  • Reply
   Lena
   15 januari, 2016 at 08:05

   Vi har varit i Åre en kortis. Vi bodde i Huså, som har en egen anläggning liksom på baksidan av Åre. Nån dag åkte vi runt och åkte i de ”vanliga” Åre-backarna. Vi hade nog otur med extremt isiga backar och en medföljande kompis till dottern, som inte hade åkt förut. Härligt samhälle med skön stämning och uteliv!

 • Reply
  Camilla
  13 januari, 2016 at 07:52

  Bra bokat 🙂 Vi har inte varit i Idre men skidresor brukar ju bli bra 🙂

  • Reply
   Lena
   15 januari, 2016 at 08:07

   Ja, visst var vi duktiga, haha!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.