inredning livet

EN VY FRÅN SÄNGEN UT I VARDAGSRUMMET

 

IMG_0661 vardagsrum

Bjuder på en vy från sängen ut i vardagsrummet. Längst bort i bild är alltså soffhörnan där tv’n finns och det som ser lite konstigt ut är vedlådan intill braskaminen och fåtöljerna som står mitt för kaminen. Den där vinröda skinnmattan ska idag få en ersättare. En mycket värdig sådan. Och jag är så glad för det. Ska försöka hinna fota senare idag när vi fått den på plats.

Jag har sovit så gott inatt och fick sen frukost på sängen. Maken vet att jag inte vill sova så länge. Sover jag längre än typ 8 så får jag ont i huvudet och blir liksom mera trött. Kan inte säga vad det beror på, men så är det.

Nu ska jag masa mig ur sängen och sätta fart i tvättstugan. Storstädning står på schemat. Och sen måste jag hinna ut också. Vi ser ut att ha ett fantastiskt väder!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.