livet

EN HEL DAGS SHOPPING

 

I lördags var det en hel dags shopping med maken och äldsta sonen. Vi plockade upp sonen vid Uppsala-bussen och drog iväg. Hittade massor och en del av det fick följa med hem. Är kläderna snygga så är de snygga, liksom.

 

IMG_1147 tiger linne x

IMG_1148 tiger linne x

Viscose-linne från Tiger

 

Ett himlans användbart viscose-linne från Tiger i svart, vitt och turkos hittade jag. Så snyggt till våren och sommaren både på jobbet och på fritiden tänker jag mig.

 

IMG_1143 tiger svart topp x

En perfekt långärmad topp i nåt slags sammetsliknande tyg på framsidan. Även den från Tiger. Inte helt enkelt att fota. Den är inte riktigt så blank i verkligheten som på bilden. Den blir super på jobbet till ett par kostymbyxor eller kjol.

 

IMG_1145 tiger svart topp x

Topp från Tiger

 

Jag hittade två par kostymbyxor också som satt perfekt. Precis innan jag skulle lämna in dem hos sömmerskan för att korta av dem lite så såg jag att det var kemtvätt på dem.  Det var bara att hänga tillbaka dem, för jag orkar inte hålla på att lämna in hela tiden. Så surt. Linnet och den svarta toppen tänkte jag inte ens på att kolla tvättråden på. Såg först hemma att även dem var det kemtvätt på. Ggggrrrr! Ibland funkar det ju att tvätta på ylleprogrammet själv och ibland inte. Får se hur jag gör.

 

IMG_1139 golftopp och strumpor x

Hittade en toksnygg ”Kennedy-jacka” också, men den får ni se en annan gång. Det som jag blev allra gladast över var nog småsakerna. Golftopp, golfstrumpor och sport-bh’ar. Köpte en sån bh förra gången, för 79 kr. Har aldrig haft nån bättre sport-bh, så nu köpte jag tre. Man kan vara glad för det lilla också 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maria
  10 mars, 2016 at 07:13

  Lyxigt med en hel dags shopping. Alltid kul att fynda.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   10 mars, 2016 at 09:20

   Jajamen 🙂

 • Reply
  Helen
  11 mars, 2016 at 12:27

  Kul att shoppa nytt nu framåt våranten. Kram

  • Reply
   Lena
   12 mars, 2016 at 10:40

   Verkligen. Tyvärr var det mest svarta saker jag fastnade för som vanligt 😉 Men linnet kan jag ju definitivt ha till våren.

 • Reply
  DAGENS OUTFIT VAR LÄNGE SEN - Gott för själenGott för själen
  4 april, 2016 at 07:01

  […] där snygga jackan från Morris köpte jag på den där heldagsshoppingen som vi gjorde för några veckor […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.