livet

ATT LÄSA INREDNINGSMAGASIN MÅSTE JU OCKSÅ GÖRAS

 

God morgon lördag! Eller god förmiddag kanske jag ska säga så här dags. Har ni en bra lördag så här långt? Det har jag.

 

IMG_2457 x IMG_2456 x

Vi kämpar med att få ordning på jetlag’en så snabbt som möjligt och ställde klockan på 7. Efter frukost drog maken iväg för att storhandla. Jag passade under tiden på att torka ur kylen när den ändå gapade tom.

 

IMG_2455 x IMG_2458 x

Jag har också tagit fram dammsugaren, för oj vad sopigt det blir när man börjar packa upp resväskor! Nu ska jag fortsätta städa. Och sen måste jag ju bläddra i mitt rykande färska inredningsmagasin. Det måste ju också göras liksom!

Ha en fortsatt skön lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.