livet

FREDAGEN BÖRJADE TOPPENBRA!

Fredagen började toppenbra och fortsatte så. Ni vet en sån där bra dag då allt bara känns kanon. Eller nja, ett litet smolk i bägaren var ju att det inte gick att komma in på min blogg igår. Men det finns viktigare saker i livet än det, så det var mest bara ett konstaterande. Äldsta sonen hjälpte mig i ett nafs så snart han fick veta att det inte funkade.

Vacker soluppgång - fredagen började toppenbra!
Vacker soluppgång – fredagen började toppenbra!

Kände mig pigg då jag vaknade. När jag sen åkte till jobbet bjöds jag på en härlig soluppgång över Mälaren!

Och så här pudriga färger bjöds det på då jag nästan var framme på jobbet. Sånt ger mig sån energi. På jobbet sen så var det också så där toppenbra då allt bara flöt på. Jag hade lagom tempo och fick mycket gjort. Kände mig nöjd och stängde ner en timme tidigare (efter ett antal övertidstimmar under veckan).

När jag sen kom hem möttes jag av ett upphällt glas vin och finaste kärlekslåten strömmade ur högtalarna. Vanan trogen bytte jag om till ”omvänd casual Friday” och kompletterade med långkofta och skitsnygga raggisar till (well ;-)). Vi tog en liten aw på trädäcket och pratade om dagen.

Andreas tände en brasa och vi lagade sen mat (Andreas mest). Pratade om ditt och datt. Ser ni förresten att det ser ut som att det är två personer som dansar i lågorna 🙂

Tyvärr har jag haft huvudvärk i tre dagar och tog till sist Alvedon innan middagen för att inte känna av värken. Jag misstänker att det är de där Probi, förebyggande kosttillskottet för orolig mage, inför resan. Så, de ska jag inte ta mera. Det blev nog inte bättre av att jag åt en tårtbit igår, där jag läste innehållsförteckningen när det var för sent. Alltså, på riktigt, jag har aldrig sett en liknande innehållsförteckning. Lång som en pergamentsrulle. Typ. Jamen, skumdämpningsmedel exempelvis! Har ni hört talas om det?! I en tårta?! Jaja, god var den i alla fall. Och snällt att bjuda var det såklart (en man som blev så glad över att ha fått anställning hos oss). Japp, jag har ett väldigt känsligt huvud tyvärr. Eller det är bra på sitt sätt. Jag stoppar alltid i mig så ren mat som möjligt och så lite hitte-på som möjligt.

Nog om det. En toppenfredag som slutade med att jag gick och la mig halv tio för att jag var så vansinnigt trött efter en intensiv bokslutsvecka.

Nu ska vi ladda för trädäcksskruvande hela dagen och förmodligen kommer dottern på besök med en vän senare idag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.