livet

ITALIENSKT! IGEN!

 

Ingen av oss hade lust att laga mat i lördags. Det var ju liksom full rulle både i trädgården och i båten. Då drar man ju så klart det säkra kortet.

 

IMG_2714 italienskt x IMG_2715 italienskt x

Jag drog in till Ica Maxi och köpte italienskt. Förstås. Vi tröttnar aldrig. Vi kör ju oftast med rött till det, men nu ville jag testa ett vitt, som vi inte druckit förut, och som skulle passa till fläsk. Vi chansade och det funkade alldeles utmärkt, tyckte vi.

 

IMG_2711 italienskt x

Och när vi ändå skulle äta bästa maten så ville jag duka lite extra fint. De där bordstabletterna hittade jag i USA förresten. Det är alltid svårt att hitta nåt som faller mig i smaken i USA, både när det gäller kläder och inredning. Men de här föll jag för direkt. Har varit på jakt efter tabletter som är minst 35 cm på den korta sträckan. Jag fattar inte att alla här i Sverige är så små. I alla fall alla jag hittat. Man vill ju liksom ha glasen på tabletten och inte utanför!

 

IMG_2719 italienskt x

Tyckte den passade perfekt på vårt grova matbord och jag är så nöjd!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  28 april, 2016 at 07:28

  Fin dukning och perfekt mat.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:20

   Tack fina du!

 • Reply
  Karin - vackertnaturligt
  29 april, 2016 at 07:27

  Mmmm… ser gott ut! Trevlig helg!
  Karin

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:20

   Mmmm, det var jättegott! Som vanligt 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.