hälsa & friluftsliv

DET FUNKADE FAKTISKT ATT FIRA SISTA APRIL SÅ OCKSÅ

 

Det blev en lite ovanlig Sista April för min del. Egentligen finns det ju inget alternativ till att vara i Uppsala på Sista April, men nu blev det inte så. Och det blev ju rätt okej det också.

 

IMG_2753 x IMG_2761 x

Vi åkte först in och storhandlade. Och vi var ju inte direkt ensamma i butiken, skulle man kunna säga. Men det är bara att ta det lugnt och fokusera på sitt eget så går det bra. Sen åkte vi in till färghandeln och laddade för arbete.

 

IMG_2754 x IMG_2762 x

Efter en snabb lunch i magen så ägnade jag eftermiddagen åt att köra terasstvätt. Tre timmar tog mig kanske halvvägs. Bara att bita tag igen. Målet är att kunna börja olja i helgen. Men mycket hänger på vädret också.

 

IMG_2757 x IMG_2764 x

Sen var det läge för en av våra favoritsysselsättningar. En liten picknick. Vi tog lite vin och kex med oss ut i skogen. Kanske bara 100 meter hemifrån slog vi oss ner på en kvällssolig mossig sten och njöt av fågelkvitter och lugn. Sen blev det en sen middag och soffhäng. Ja, jo, det funkade ju faktiskt att fira Sista April så också! Typ nästan 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.