trädgård

DET ÄR VISST NATIONALDAGEN IDAG

 

Den här nationaldagen kommer förmodligen att passera ganska obemärkt förbi. Som vanligt.

 

IMG_3462 dahlia x

Jag har redan lagt några timmar i trädgården, helt utan nationaldagspåminnelse. Började med att olja klart sargen runt poolen. Nu är det bara de fyra trapporna runt huset som är kvar.

 

IMG_3461 dahlia x

Mellansonen kom och tyckte vi skulle fortsätta med putsandet av växtlådan. Den lådan ser ni här och hur vi börjat med stensättning intill. Vi putsade tills materialet tog slut.

 

IMG_3464 dahlia x

Dahlia verkar förresten vara en ny favvoväxt hos mig. Blir så kraftig och fin och blommar länge. Dessutom verkar den trivas i direkt solljus.

 

IMG_3459 dahlia x

Nu har just lunchen landat i magen och jag ska angripa lite ogräs tänkte jag. Sen ska jag tvinga mig ner i en solstol och lyssna på en podd. Det är egentligen en av mina favvosysselsättningar, bara jag har tålamod.

Förresten, jag har förstått att mina inlägg sedan i fredags inte kommit upp på Bloglovin! Jag får se när den tentapluggande sonen kan hjälpa mig. Han tyckte jag skulle försöka själv först. Och det har jag gjort. Jag loggade in mig och typ ”eeeehhhhh?!?!?!?”. Sen klistrade jag in nåt kryptiskt i wordpress, vilket resulterade i att Bloglovin-knappen försvann och det blev istället en länk. Men jag försökte i alla fall!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Karin - vackertnaturligt
    6 juni, 2016 at 09:32

    Alltså, nu tycker jag att de där sönerna kan ta och förbarma sig över oss 😉 ha en bra vecka! Kram

    • Reply
      Lena
      7 juni, 2016 at 05:04

      Haha, ja jag ska kolla ifall de har tid över 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.