livet

RÖRD

 

Är rörd till tårar! Rörd över all fin stöttning jag får i kommentarer här på bloggen, Instagram, Facebook, messenger, mail och i telefonsamtal.

 

img_7117-promenad

Jag slås av hur många ”krockkuddar” jag har runt mig bland släkt, irl-vänner och cyber-vänner! Jag känner mig ungefär som en av kottarna på bilden. Jag klamrar mig fast på en gren och har massor med grenar runt omkring, beredda att fånga upp mig! Fint!

Många tackar mig för att jag är så öppen. För mig är det lättare. Jag tror att det beror på att jag är en sån löjligt ärlig person så det skulle bli kortslutning i kroppen om jag inte berättade här om hur jag mår. Givetvis utan att kliva över gränsen för vad som är för privat. När jag är mogen för det kommer jag att berätta mera.

Förkylningen, som knockade mig helt i helgen, har blivit lite bättre. Nu har jag ingen feber i alla fall. Men herregud, hur mycket snor kan det få plats i hjärnan egentligen? För det känns verkligen så, att snoret sitter i hjärnan eftersom man känner sig så bombad! Jag tror att jag förbrukat 15 paket pappersnäsdukar.

Nu ska jag såsa vidare här hemma. Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Maria
    21 november, 2016 at 09:46

    Krya på dig, vännen. Låter inte bra det där så ta hand om dig.

    Kram
    Maria

    • Reply
      Lena
      21 november, 2016 at 01:05

      Tack!

  • Reply
    Annika
    21 november, 2016 at 01:38

    Fina Lena, hoppas att du tillfrisknar snart både från förkylningen och det andra. Var rädd om dig, men du är ju klok så du lyssnar nog på kroppen. Ta hand om dig och varm krya på dig kram//Annika

    • Reply
      Lena
      21 november, 2016 at 04:13

      Tack snälla du!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.