livet

EN FLODVÅG AV VÄRME

 

Sitter här med en latte efter lunchen och tänker på en flodvåg av värme. Den flodvåg av värme som kommer från er efter att jag berättade vad som håller på att hända i  mitt liv.

 

img_8180-latte

Jag har fått så många kommentarer här på bloggen och FB, sms, meddelanden på messenger och telefonsamtal. Ni ger så mycket kärlek, omtanke och värme så det är nåt helt fantastiskt. Jag måste ha världens bästa läsare, familj och vänner! Tack!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  11 januari, 2017 at 03:57

  Kära Lena,
  Blir så glad att läsa att så många har skrivit till dig och glad att du känner värmen från oss alla. Att våga lämna ett förhållande är ett stort steg. Det är tungt, det är svårt och det är modigt. Ibland behövs det för att livet ska utvecklas väl även om det inte känns så i den stunden. Tycker du är modig och vill gärna att du ska veta och känna att du har min beundran för ditt mod och mina tankar är hos dig för jag vet det inte är lätt att vara där du är nu.
  Varm kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   11 januari, 2017 at 07:30

   Ja, det är verkligen ett stort steg. Ett beslut man inte tar över en kafferast precis. Nu ser vi framåt!

 • Reply
  Maria
  11 januari, 2017 at 08:41

  Så skönt att det finns så många stöttande vänner runt dig. Det kan inte vara lätt att det beslut ni tagit efter att ha levt ett bra liv tillsammans så länge som ni gjort. Jag tänker att det lätt kan bli ”pekpinnar” annars, som typ ”jaha, varför kommer man på det efter så lång tid”… Förstår du hur jag menar? Men jag tänker att det som sker, det sker och då spelar det ju ingen roll när i livet det sker. Det kan ju hända att man under livets gång får andra drömmar, andra värderingar, prioriterar olika saker. Det är ju inte alls säkert att man ”mognar” åt samma håll… Jag tycker ni är modiga som bryter upp och kan skiljas som vänner, innan det kanske går för långt och det blir svårt att fortsätta vara vänner.
  Varm kram till dig!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   19 januari, 2017 at 04:19

   Ja, jag är verkligen lyckligt lottad med många som stöttar! Nä du, det beslutet var inte lätt att ta! Ja, jag hoppas att vi tog det i rätt tid.

 • Reply
  Katarina
  12 januari, 2017 at 12:02

  ♥♥♥

  • Reply
   Lena
   19 januari, 2017 at 04:20

   <3 <3 <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.