en blogg för att utmana

LITE KVÄLLSBILDER

 

Jag sköt av några kvällsbilder härom kvällen då jag hade fått upp ljusslingorna. Det hänger en slinga över det vita skåpet.

 

IMG_8493 kvällsbilder IMG_8494 kvällsbilder

Och en slinga över tv-bänken och skåpet.

 

IMG_8497 kvällsbilder

Jag har fortfarande orkat byta objektiv för att ta helhetsbilder. Sååå jobbigt att byta, hehe. Men jaja, det är nåt att visa i alla fall. Förutom ljusslingorna har jag också fått upp gardinstänger och gardiner i lilla sovrummet och vardagsrummet. Det blev genast mera ombonat.

 

IMG_8498 kvällsbilder

Minns ni då Ikea kom med den här mattan och halva bloggsverige exploderade. Typ alla skulle ha den. Men jag är lite knäpp, är det nåt ”alla” har så blir jag anti. Då vill jag inte ha den saken, hur snygg jag än tycker att den är. Men nu har det lagt sig lite, så jag köpte faktiskt en. Jamen den är ju snygg. Och svinbillig! 1 395 kr för en matta på 3×2 m! Japp, jag är nöjd.

 

IMG_8499 kvällsbilder

Jag hade en riktigt skön fredag igår. Lugn, men ändå med innehåll. Avverkade ett gympass på förmiddagen, lämnade in ett par byxor på skrädderi (längden var inte bra), fick besök från hyresvärden och en vän ringde och pratade en lång stund. Och sen blev det tv-häng en stund innan det var dags att stänga ögonen.

 

IMG_8502 kvällsbilder

Idag ska jag åka till exmaken i gamla huset en stund. Vi har erbjudit husköparna att komma och titta igen och mäta och diskutera vilka fasta saker de vill ha. Så de ska vi träffa där. Sen blir det nog en fortsatt lugn dag.

Ha en toppenlördag!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv