livet

EN VÅRBUKETT ATT BLI GLAD AV EN MÅNDAGMORGON

 

Tänk så glad man kan bli en måndagmorgon då man kommer upp och möts av en sån här vårbukett. Men ibland kan det bli lite tokigt.

 

IMG_8739 vårbukett IMG_8741 vårbukett

När jag vill ha riktigt bra kvalitet så tar jag mig till bästa Asplunds blomsterhandel här i Enköping. Men förra gången blev det inte så bra.

 

IMG_8738 vårbukett IMG_8741 vårbukett

Så var det inför visningen av vårt hus. Då jag beställde buketterna inför visningen så var jag noga med att tala om att blommorna måste vara lika fina både på söndagen och tisdagen. Så blev tyvärr inte riktigt fallet. Jag misstänker att jag hade otur eftersom blommorna därifrån alltid annars verkligen är jättefina.

 

IMG_8742 vårbukett

Eftersom jag själv tycker att det är viktigt att både ge och ta feedback så mailade jag dem och berättade att jag var lite besviken. De ville självklart kompensera mig. (Kanske ska tillägga att det inte framgick att jag har en blogg). I torsdags var jag in där för att förgylla tillvaron med en vacker vårbukett. Och jag fick min kompensation. Inget snack om saken, inget krav på kvitton, inga ursäkter. Så gör bara en företagare som vet hur man får nöjda kunder. Igen och igen. Tack, Asplunds blomsterhandel!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  6 mars, 2017 at 06:46

  Vilken vacker bukett. Bra företag och rätt tänk i kundvård. Fantastiskt!
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2017 at 07:20

   Visst är det bra!

 • Reply
  Annika
  6 mars, 2017 at 01:10

  Vad härligt med sådan service och kundvård. Tyvärr är det ju inte alla som har det tänket. Helt underbar bukett du fick med dig hem. Ha en fin dag. Kram Annika

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2017 at 07:20

   Nej, långt ifrån alla tänker så. Det gör ju att de sticker ut ännu mera!

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  6 mars, 2017 at 08:31

  Finfin bukett och bra service! =) Nöjda kunder ger fler kunder…. 😉
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2017 at 07:21

   Eller hur!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.