en blogg för att utmana

INFLUENCER CONVENTION – BLOGGKONFERENS

Äntligen är det dagen för The Influencer Convention på Grand Hotell Saltsjöbaden, en uppgradering av förra årets bloggkonferens skulle man kunna säga. Då var det ett nätverk för bloggare med Linda i spetsen, här kan ni läsa om då hon rattade Better Bloggers Conference. Nu har nätverket uppgraderats till branschorganisationen Influencers of Sweden där så klart Linda fortfarande är med, men nu finns även Clara och Sara i spetsen.

 

IMG_9066 influencer convention

IMG_9070 influencer convention

Så, idag och imorgon är det alltså dags för dags för peppande föreläsningar och härliga möten med influencer-kollegor. Tyvärr måste jag välja bort några föreläsningar för att gå undan och vila lite. Vill absolut inte paja mitt tillfrisknande!

 

IMG_9101 influencer convention

 

Och jag har visst tänkt lära mig lite wordpress-programmering också, så jag slipper tjata på äldsta sonen så fort jag vill ha nåt ändrat. Vi får väl se hur det går med det 🙂

 

IMG_9053 influencer konvention

Det blev lite extra tidig uppgång idag för att piffa till sig lite och hinna i tid till starten.

Haha, ser ni gardinstången… utan gardin fortfarande… Herregud, jag har bott här i åtta veckor utan att ha sytt köksgardinen! Det hade inte hänt för nåt år sen, men nu är jag ju rätt cool så där. Jag gör det en annan dag…

 

IMG_9078 influencer convention

Jamen då drar jag nu då. Och under tiden kan ni ju gå in och bli medlemmar i bästa nätverket och få tillgång till värsta peppiga FB-gruppen med så mycket tips och kärlek så man smäller av.

Ha en bra fredag! Och följ med på Instagram på #ticse 🙂

Må bäst!

10 kommentarer

 • Petra skriver:

  Vilket coolt skärp!
  Hoppas du får en inspirerande dag.
  Kram Petra

 • Wow vad smasching snygg du är!!! You go girl! Ha det så mysigt, men var rädd om dig!
  Kram Helena

 • FREEDOMtravel skriver:

  Ojoj vad snygg du är! 🙂 Vi kan tyvärr inte komma, men jag ser fram emot att läsa dina rapporter! 🙂

 • Lotta Brännare skriver:

  Jättesnygg, ha så kul. Inga gardiner efter åtta veckor, ha ha haa! Det skulle vara jag det. Har det gått ett halvår då börjar jag fundera! ???

 • Camilla skriver:

  Du ser verkligen pigg och fräsch ut! Och apropå gardiner, vi har bott i nya lyan i FEM månader nu och fortfarande är det mycket som inte är på plats… Knappt en enda tavla till exempel… 🙂 Dock har ju även själva flytten pågått i flera månader eftersom vi flyttat lite i taget, men NU är huset tomt. Och lägenheten full…

  • Lena skriver:

   Tack!

   Det blir lätt kaos när man gör lite i taget, men har förstås sina fördelar det också. Och ni har ju fullt upp med att vara Aktiva! 🙂

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv