livet

LÄDERHANDTAG

 

Jamen hur snyggt är det med läderhandtag?! Galet snyggt, om du frågar mig. Ända sedan jag såg det på bild första gången för ett par år sedan så visste jag att jag ville ha det nån gång. Nu har jag det. Och de är ännu snyggare i verkligheten. Tack snälla bloggläsare Lena för tipset!

 

IMG_8803 läderhandtag

Här ser ni skåpet i helhet, innan jag bytte till läderhandtag. Mellansonen hjälpte mig köpa rätt borrar till min skruvdragare/borrmaskin. Sen sa han typ, ”resten klarar du själv, det är bara att borra”, och sen åkte han. Han vet hur mamman ska tas. Säger han så så vet han att hornen växer och jag ska klara av det själv.

 

IMG_8802 läderhandtag

Just det här skåpet var ju inga märkvärdigheter eftersom det bara var att borra lite större i det redan befintliga hålet.

Värre var det med Bestå-skåpen som inte hade några hål alls. Det kan hända att jag blev lite för ivrig. Det kan hända att jag inte tänkte till riktigt på en lucka där gångjärnen skulle byta plats. Det kan hända att jag tänkte spegelvänt. Det kan hända att ett hål blev fel. Andas, andas! Om jag kamouflerar hålet och inte berättar för nån så kanske ingen ser 🙂 Eller så köper jag bara en ny lucka helt enkelt. Andas, andas!

Jaja, det är måndag och ny vecka efter en toppenhelg! Nu kör vi!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lena Johansson
  13 mars, 2017 at 03:31

  Jättesnyggt blev det. Verkligen bra kombo med mörkbrunt/mässing. Du verkar vara den som klarar av det mesta. Kan själv, eller hur? Var rädd om dig.
  /Bloggläsaren Lena

  • Reply
   Lena
   13 mars, 2017 at 05:58

   Japp, kan själv! 🙂

   Ja, visst blev kombon fin. Blev jättenöjd. Flera bilder kommer sen.

 • Reply
  Maria
  14 mars, 2017 at 10:50

  Så snyggt. Det där gjorde du bra.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   15 mars, 2017 at 05:45

   Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.