hälsa & friluftsliv

FULLT UPP MED ATT KOPPLA AV

Sorry för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp med att koppla av skulle man kunna säga. Jag tar kortare eller längre vandringsturer varje dag i princip och däremellan läser jag mycket.

 

IMG_9241 avkoppling IMG_9239 avkoppling IMG_9236 avkoppling IMG_9242 avkoppling

Gårdagen började med en rivstart. Jag försov mig! Antalet gånger jag försovit mig kan jag nog räkna på ena handens fingrar. Jag glömde helt enkelt att ställa klockan. Nu för tiden brukar jag vakna mellan 5 och 6 även på helgerna, men plötsligt sov jag till över sju! Försökte ta det lugnt innan jag åkte, trots att jag var lite stressad över den sena morgonen.

 

IMG_9229 avkoppling

Efter jobbet bytte jag kontorskläderna mot vandringskläder och packade en fikarygga. Pausade i solen med kaffe, energybar och faktiskt lite bokläsning den här gången. Det blåste som attan så det blev inte jättelång stund, men det var ändå skönt i solen.

 

IMG_9230 avkoppling

Jag fick sällskap av herr och fru And en stund också.

 

IMG_9242 avkoppling

Älskar att upptäcka det ena vårtecknet efter det andra. Det var inte tillräckligt många blåsippor för att plocka med hem. Nån måtta får det vara. (Nej, blåsippor är inte fridlysta i Uppland).

 

IMG_9243 avkoppling

Efter vandringstur, middag och handling så drog jag iväg på yoga. Yogan gör mig både avslappnad och energifylld på samma gång. Kanske inte jättebra att bli pigg på kvällen samma dag man sovit två timmar längre än vanligt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.