hälsa & friluftsliv trädgård

ATT GYNNA DEN LOKALA SCOUTKÅREN OCH SAMTIDIGT FÅ SIG ETT GOTT BRÖD

 

Vi kände oss så nöjda att vi tog oss iväg till gymmet. Vi var så trötta i kroppen, men vi ville ändå köra ett pass. Och som ett trolleri, så blev vi plötsligt pigga senare på dagen. Jamen, jag säger ju att det är bra att träna!

 

IMG_2602 bröd X

Härom dagen fick vi en lapp i lådan om att scoutkåren säljer bröd några helger för att samla in pengar. Det är ju klart att vi vill hjälpa barnen så vi beställde lite. Och i morse hängde det en påse på dörren.

 

IMG_2618 fika X

Brödet fick dock vänta lite. Efter handling och träning så har jag rensat i trädgården. Maken tog av presenning och byggskivor från båten. Sen hjälptes vi åt att få på kapellet medan det duggade lite.

 

IMG_2619 fika X

Sen var det makalöst gott att ta en fikapaus med ett tokfärskt bröd! Känns bra att gynna den lokala scoutkåren samtidigt som man får sig ett gott bröd.

Nu ska jag göra ett sista ryck i trädgården innan det är dags att ta kväller.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  16 april, 2016 at 05:40

  Åh vad lyxigt!!! Vi hade oxå sån leverans för typ tio år sedan, via ett fotbollslag. Så gott! Så härlig lördagsmorgon, frukost på säng och sedan trädgårdsplanering… Och gym, för visst är det viktigt att träna! Jag har kommit igång med att regelbundet ta pw’s och köra lire styrka hemma på golvet. Har så svårt att ha inbokade tider, så det passar mig bäst att köra hemma på egen hand.
  Att jobba hemifrån på fredagar kan jag nästan jämställa med lediga fredagar 😉 Måste vara skönt att slippa restid!!! Själv hat jag ju 5 min promenad till jobbet…
  Kram och ha en fortsatt fin lördagskväll!
  / Maria

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:06

   Precis, man gör det som funkar för en själv. Det viktiga är ju att det blir av. Även om jag jobbar hemifrån på fredagar så är jag smått avis på dina lediga. Jag jobbar ju trots allt. Lyxigt att ha 5 min till jobbet!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.