livet

MYSKAFFE I SÄNGEN

 

Efter en tidig frukost blev det myskaffe i sängen. Vaknade redan vid sex och kände mig pigg. Gick upp och åt frukost, sen blev jag plötsligt rätt trött. Eftersom jag numera är bra på att kommunicera med kroppen så kröp jag ner i sängen igen och somnade nästan.

 

IMG_9309 myskaffe IMG_9308 myskaffe

 

Fixade sen kaffe och tog med mig tillbaka till sängen och Nyhetsmorgon. Så skönt!

Igår eftermiddag var jag på påskmiddag hos mina föräldrar i Uppsala. Där var också alla mina ungar och syrrans familj. Som vanligt fanns mat för ett helt kompani. Gott och trevligt var det i vilket fall. När 11 personer pratar och skrattar i munnen på varandra i tre timmar så blir det lätt för mycket för mitt huvud. Tråkigt när nåt så trevligt kan bli nåt negativt. Det där trista ”lagom är bäst” tvingas jag numera skriva under på. Något som är positivt är i alla fall att jag återhämtar mig snabbt numera.

Det verkar bli fint väder idag också. Planen säger att jag ska åka till dottern i Sala och umgås.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  16 april, 2017 at 09:54

  Jag är så imponerad av att du hittat ett sätt att lyssna på kroppen så bra! Jag kan förstå att det var mycket när alla träffades, men så stämningsfullt att umgås med nära och kära. Jag hoppas att du får en mysig dag hos dottern idag <3.
  Kram Ulrica
  PS! Superfina bilder!!!

  • Reply
   Lena
   26 april, 2017 at 05:38

   Ja, jag är imponerad själv över hur jag lyckas kommunicera med kroppen numera!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.