LITE GOTT OCH BLANDAT

Lite gott och blandat får det bli i det här inlägget. Dunjacka, marsvin, vänbesök, gympass och nagelfix. Hur låter det?

 

18361651_1628830580490389_1095207839_n

Igår var det dags att plocka fram lilla dunjackan igen eftersom termometern visade på minus 3. Sååååå surt. Nu vill vi väl faktiskt ha värme! Men jaja, solen sken ju i alla fall. Man får vara glad för det lilla.

 

IMG_9531-side

Det här var alla bilder jag fick med mig hem från syrrans kalas i söndags. Fotade barnens marsvin Pipis och Gullan, eller Gullan och Pipis. Minns tyvärr inte vilken som är vilken. F’låt barnen! Sen glömde jag bort kameran. Ett trevlig kalas med mycket gott var det som vanligt i alla fall. Alla mina ungar kom med. Syrran har sagt flera gånger att hon uppskattar så mycket att de vill komma trots att de är unga vuxna numera. Och jag blir glad och stolt över att de är sociala och värdesätter familjebanden.

 

18386530_1628806400492807_2076792065_n

I måndags kväll hade jag besök av en vän på middag. En jättemysig kväll förstås! Och igår kväll körde jag ett gympass. Sen åkte jag och fixade naglarna. Så nu känner jag mig nyrenoverad igen.

Det var lite gott och blandat det, från senaste dagarna 🙂

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till LITE GOTT OCH BLANDAT

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Marsvin hade jag också när jag var barn. Fick lova dyrt och heligt att det var jag som skulle ta hand om dem, och det gjorde jag. Städade deras bur varje dag i sex år 🙂

  2. Maria skriver:

    Visst är det kul när man får fina kommentarer om barnen.
    Kram
    Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *