EN MYSIG HELG I GÄVLE

Jag brukar ju välja bort väldigt mycket nu för tiden. Men ibland dyker det upp saker som jag ändå tror kan funka för min något överhettade hjärna.

 

IMG_9933 Gävle IMG_9931 Gävle

Tänk vad coolt att vara med i FB-grupper och plötsligt kunna träffa nya människor, med samma intresse, stup i kvarten ifall man vill. I helgen blev det ett par mysiga dagar i Gävle som följd av vandringsnätverkande. Ett litet vandrings-äventyr med stadsinslag skulle man kunna sammanfatta det hela. Att planteringen kommer från stadsinslaget förstår ni säkert 🙂

 

IMG_9930 Gävle

Trevligt umgänge, god mat och dryck, vandring, frisk luft, prata, vara tysta, koppla av, gå lite till, slå ner rumpan i en skogsglänta för att äta picknick. Ja, ni fattar. Hur härligt?! Galet härligt!

 

IMG_9935 Gävle

Haha, jag var tydligen en urusel fotograf för det blev inte mycket till bilder tagna.

 

IMG_9934

När jag väl kom hem i söndags kväll så var jag galet trött. Så klart. Men det funkade. Rev upp packningen, duschade och störtade i säng. Typ. Efter en skön natts sömn så var jag på banan igen.

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till EN MYSIG HELG I GÄVLE

 1. Maria skriver:

  Roligt med nya vänner i nya konstellationer.
  Kram
  Maria

 2. Det låter roligt, det finns mycket bakom den dörren som står på glänt 🙂

  Kram

 3. Lotta Brännare skriver:

  Kul att du har varit i min hemstad. Vad tyckte du om Gävle då? Hur har du kommit i kontakt med vandringsgruppen? Jag tycker det låter väldigt trevligt!
  /Lotta

  • Lena skriver:

   Gävle är en fin stad, tycker jag. Har varit där en del tidigare då jag pluggade där på helgerna.

   Det finns massor med vandringsgrupper på FB. Just den här är Vandringsbloggens community som har en ”huvudgrupp” och sen finns ett antal ”undergrupper” för olika geografiska områden bl a. Det är en otroligt trevlig och positiv stämning där högt och lågt diskuteras och man hjälps åt med tips på vandringsleder eller utrustning. Toppenbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *