hälsa & friluftsliv

DUGGREGN OCH LÖPTUR SOM EN LUNCHPAUS

Duggregn och löptur funkar det också. Den kombon har jag testat många gånger. Igår var det dags igen. Det fick bli en längre lunchpaus för att hinna ta en tur. Det var betydligt bättre väder härom dagen då jag var ut.

Duggregn och löptur

Jag vet att det är väldigt skönt bara man kommer ut. Det ser alltid värre ut inifrån. Jag släppte taget om tangentbordet och gav mig iväg. Det gick väldigt bra, faktiskt. Trots långa och intensiva arbetsdagar i tre veckor så gick det bra. Stress och trötthet brukar slå direkt på min dagsform så jag inte tycker jag orkar nåt alls.

Jag brukar alltid springa en stund och sen gå lite för att hämta andan lite. Jag tycker att jag borde ha rätt bra kondis vid det här laget, men den är urkass. Men igår gick det bättre än vanligt faktiskt. Orkade springa mycket längre än vanligt. Härlig känsla när dagsformen är bra.

Duggregn och löptur

Idag blir det inte duggregn och löptur inte. Jag vaknar till strålande sol. Idag blir det utehäng stora delar av dagen. Ska nog börja med att åka till blomsterbutiken och köpa lite vårblommor.

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.