PÅ HIKE EN AFTON – JAG SER EN TREND

Med lite vilja kan jag ana en trend. Att gå på hike en afton alltså. Jag tänker förstås på julafton 2014 då vi gick på hike i bergen i Santa Barbara, California. Och nu i Idrefäll på midsommarafton. Var och när det kan bli härnäst står i stjärnorna.

 

Idre midsommarafton

Jag drog iväg vid nio på midsommaraftons morgon för en kortare slinga. Här står jag vid den så kallade skidstation i Idrefjälls friluftsanläggning, där ett antal slingor startar. Därav den grusade ocharmiga planen i bakgrunden.

 

IMG_0158 hike IMG_0154 hike

Lite våtmark gör landskapet ännu vackrare.

 

IMG_0157 hike

Vädret skiftade fram och tillbaka mellan sol och moln, med blixtens hastighet, så det var sannerligen en utmaning med kamerainställningarna.

 

IMG_0155 hike

Ett rätt kargt, men vackert landskap så här på fjällsluttningen.

 

IMG_0177 hike

Mycket berg runt omkring.

 

IMG_0168 vindskydd IMG_0176 vindskydd

En fikaplats med ett kamerastativ, typ, är en bra fikaplats. Medan jag kånkade runt på en soptunna, som skulle funka som kamerastativ, hejade jag på några andra vandrare. Undrar just vad de tänkte. Hur viktigt kan det vara att flytta på en soptunna, liksom. De skulle bara veta. Det kan vara livsviktigt i en bloggares värld 🙂

 

IMG_0161 hike

Vacker utsikt på sina håll.

 

IMG_0216 blommor

En perfekt liten bukett midsommarblommor hittade jag på väg hem och satte dem i en otroligt vacker vas.

 

IMG_0202 portabellotårta

Det var riktigt nice att sen plocka fram den färdiga Portabellotårtan när jag kom in efter 9,4 km.

 

Idre ljus o brasa 1

Eftermiddagen tillbringade jag sen i lugn och ro läsandes, softandes och smaskandes på diverse godsaker.

 

Idre kväll

När brasan slocknat och lite mörker lagt sig var det dags att krypa isäng, nöjd med min midsommarafton i ensamhet i en fjällstuga.

Må bäst!

Det här inlägget postades i resor - långa & korta och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till PÅ HIKE EN AFTON – JAG SER EN TREND

 1. Haha… jag skulle velat se deras min när du kånkade på soptunnan! Kanske trodde de att du skulle stjäla den? 😉 Fniss…
  Ja du… vart ska du vandra runt på nyårsafton då, tro??? 😉
  Tack snälla fina du för din varma hälsning hos mig angående Smögenhuset! Den värmde!
  Kram och ha en fortsatt fin onsdagseftermiddag/kväll!
  /Maria

 2. Pingback: STOLT AMBASSADÖR FÖR #KVINNLIGAÄVENTYRARE - Gott för själenGott för själen

 3. Pingback: PÅ HIKE EN AFTON - DET ÄR EN TREND - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *