hälsa & friluftsliv

STOLT AMBASSADÖR FÖR #KVINNLIGAÄVENTYRARE

Stolt ambassadör

När man blir uppmanad att bli ambassadör för #kvinnligaäventyrare så är man ju inte sen att haka på. Självklart ville jag vara det! I slutet av inlägget kan du läsa om ett härligt event som är på gång.

 

#kvinnligaäventyrare

#kvinnligaäventyrare är ett samarbete mellan Morakniv och Vandringsbloggen. Syftet är att inspirera och peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv. Helt enkelt att hitta sitt alldeles egna äventyr.

Självklart vill jag peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv. Självklart vill jag även peppa män och barn att upptäcka natur och friluftsliv. Men just detta fall är det fokus på kvinnor. Så får män och barn åka med i farten liksom.

 

Fulufjällets nationalpark

Fulufjällets nationalpark

Vad är äventyr?

Här har jag tidigare skrivit om vad äventyr är för mig. Bland annat skrev jag så här: ”Äventyr för mig kan vara att göra något som pirrar lite i magen, att ge mig på något som jag inte riktigt vet hur det kommer att sluta, att utmana mig själv, att släppa kontrollen, att gå utanför min comfort zone, att upptäcka nya platser, att göra nåt nytt.”

 

Lite #hikefulness i pyjamas, utanför hyrd stuga i Idre, innan dagens äventyr kan starta.

 

Ensamäventyr i Idre

Ensamäventyr i Idre

Ensamäventyr

En vecka runt midsommar var jag på ett ensamäventyr i Idre. Det kan man säga var ett äventyr. Att göra nåt man inte vet hur det ska sluta. Jag menar, jag kan ju gå vilse i en telefonkiosk så att ge sig ut på vandringsturer i okänd miljö skulle ju kunna sluta hur som helst 🙂 Men jag höll mig till väl uppmärkta leder, så det gick bra. Och jag fick en fantastisk vecka.

 

Event på gång

Och vet ni vad?! Nästa helg är det dags för ett härligt event i denna regi. Jamen vandringsturer, yoga, fotoworkshop, utomhusmatlagning är ett axplock. Hur bra?! Vad mer kan man önska liksom. Lite kort varsel kanske, men häng med. Det finns platser kvar. Man väljer helt själv vad man vill vara med på eller om man rent av vill vara med på allt som erbjuds.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  7 augusti, 2017 at 11:26

  Så spännande det låter! Galet modigt att åka på ett ensamäventyr!!

  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   7 augusti, 2017 at 11:30

   Hehe, det var inte så avancerat som det låter med ensamäventyret 🙂

 • Reply
  Karin Härjegård
  7 augusti, 2017 at 06:23

  Ni kommer att få det hur bra som helst i Åre!
  Välkommen hit!

  • Reply
   Lena
   7 augusti, 2017 at 06:35

   Åh, tack! Det tror jag också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.