PÅ VÄG

På väg till min favvo-vandrings-runda så passerar jag några vackra ställen mitt i stan. Jag går en bit längs ån åt ena hållet.

 

IMG_9889

Då kan man blicka ut över den här vackra planteringen på andra sidan.

 

IMG_9671 bro

Sen går jag över den här underbara träbron. Jag är ju lite svag för gammalt slitet trä som bär en historia, som många av er vet. Några steg går jag också på kullerstenarna som syns överst i bild.

 

IMG_9892

När jag sen går vidare så dyker de här otroligt vackra växterna upp. Har ingen aning om vad det är, men fina är de. Jag har gått och sneglat på planteringarna hela våren och undrat vad som ska komma upp.

 

IMG_9893 IMG_9895

Vidare kommer jag till det här. Enköping är vida känt för sina parker. Hela sommaren finns guidade visningar och mängder med trädgårdsstudenter kommer på studiebesök. Ja, det är nåt alldeles speciellt faktiskt. Det är inte bara en park där man satsat allt krut utan det är många parker, över hela stan. Välgörande och Gott för själen.

 

IMG_9730 dyarna 1

När jag sen går lite till så passerar jag hamnen innan jag är framme vid Dyarna. Mitt gamla jag hade över huvud taget inte sett det där som var längs vägen till rundan jag hade som mål. Jag är så glad över att jag nu ser detaljer även när jag är på väg.

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till PÅ VÄG

 1. Jättevacker promenad! Så skönt att du hittat till detta ”tillstånd” eller hur man ska uttrycka sig 😉 🙂
  Kram och ha en fin dag, här skiner solen så det gör den säkert hos dig med 🙂
  /Maria

 2. Maria skriver:

  Enköping är så vackert med sina parker. Riktigt gott för själen att bo där, är det nog.
  Kram
  Maria

 3. Mikaela skriver:

  Vilka härliga bilder 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *