livet

DET BEHÖVER INTE VARA SVÅRARE ÄN SÅ

 

Det är ju som bekant inte så lätt att få alla rätt i sitt boende. Alltså, jag menar, alla bostäder har sina plus och minus. Jag tycker att jag har en toppenlägenhet på de allra flesta sätt, men jag har ingen kvällssol på balkongen.

 

Balkongen badar i sol från morgon till sen eftermiddag. Då jag vill njuta av kvällssolen går jag ibland till parken några minuter bort. Istället för att stanna kvar inne och sura över solbristen så är det bara att ta ett täcke och en bok under armen och knata iväg. Det behöver inte vara svårare än så.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  25 juli, 2017 at 02:49

  Helt rätt tänkt vännen! Ibland är vi svenskar allt för bekväma av oss och sitter hellre instängda än att använda gräsytor som finns ute i samhället.
  På tal om det, vilken underbar park i förra inlägget!
  Kram och ha en fortsatt fin tisdag!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   30 juli, 2017 at 10:28

   Ja, visst är det märkligt att man inte passar på att njuta av det! Jag var visserligen lika dan själv förut. De där parkerna såg visserligen vackra ut, men det kändes ändå inte lockande att gå/sitta där. Nu när jag verkligen gör det ofta så inser jag hur härligt det är.

 • Reply
  Lotta
  27 juli, 2017 at 11:00

  Hej vännen!

  Du tänker så bra. Vi har sol till ca 18 på kvällen och efter det får man röra på sig och hitta en annan skön plats, det går bra det med!

  Tack rara för att du sade hej på min blogg. Jag har ambitionen att lägga upp då och då, det är ju så kul när man väl kommer till skott. Saknar den här dialogen.

  Nu bär det av på ett nytt äventyr, bara jag och flickorna! Följ gärna med på Insta. Jag är i Stockholm i slutet av september, kanske vi kan göra en favorit i repris? 🙂 xo

  • Reply
   Lena
   30 juli, 2017 at 10:25

   Jag är så avis på er roadtrip nu! Vill så gärna tillbaka! Alltid!

   Jaaa, självklart ska vi försöka med en favvo i repris. Hörs på mailen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.