VANDRINGSTRÄNINGSPREMIÄR FÖR ENKÖPINGSGÄNGET

I förra veckan var det premiär för enköpingsgänget att vandringsträna. Ja, alltså, Vandringsbloggen har ett 20-tal geografiskt indelade Facebook-grupper där man kan träffa likasinnade vandringsnördar i området där man bor. Eller där man vill vandra av annan anledning.

 

Vi gick en liten runda på 4-5 km denna första gång. En kort paus vid fågeltornet.

 

Jag säger som så många andra, vad fantastiskt det är med sociala medier. Jag vet inte hur många nya vänner jag fått genom bloggandet och sociala medier.

 

Hade jag inte haft Facebook så hade jag fortfarande vandrat runt i min ensamhet varje gång. Jag gillar att vandra ensam också, men ibland är det roligt att ha sällskap. Och jag är ju rätt social av mig och älskar att lära känna nya människor.

 

 

Vi stannade för den obligatoriska fikapausen vid ån innan det var dags att traska tillbaka och skiljas åt. Självklart med löfte om att snart ses igen.

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till VANDRINGSTRÄNINGSPREMIÄR FÖR ENKÖPINGSGÄNGET

  1. FREEDOMtravel skriver:

    Fantastiskt med sociala medier ibland alltså! Och så himla bra med dess grupper! Låter ju supertrevligt!

  2. Vilket härligt initiativ i din stad! Go, go, go! Kanske hänger på en kväll efter jobbet! Fin helg till dig! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *