VILDA BLOMMOR I MITT VARDAGSRUM

Tänk så enkelt det är. Jag satte lite vilda blommor i mitt vardagsrum och vips så känns det som ett annat rum! De lyfter liksom hela rummet.

 

När jag var ute på en kort vandringstur i helgen så lyckades jag hitta de här vackra ståtliga växterna. De växte i en liten dunge intill en åker. Nån som vet vad de heter?

 

Härligt att komma upp en måndagsmorgon och se dessa blommor lysa upp tillvaron. De har ju tyvärr inte jättebra hållbarhet så jag får nog slänga dem ikväll 🙁

 

vilda blommor

Vilda blommor i mitt vardagsrum att bli glad av

Jag har haft en riktigt härlig helg igen så jag känner mig rätt laddad för arbetsveckan. Tre veckor kvar att jobba innan semestern. Kämpa, kämpa!

Har ni semester? Vad har ni för er? Berätta gärna.

Må bäst!

Det här inlägget postades i inredning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till VILDA BLOMMOR I MITT VARDAGSRUM

 1. Christin skriver:

  God morgon
  Blomman heter Rallarros, ett annat namn är Mjölkört.

  Mvh
  Christin

 2. ulrica skriver:

  Så fint!! Och du har det så himla mysigt i vardagsrummet, jag måste komma SNART och hälsa på :).

  Det är en mjölkört du har plockat, men jag, och många andra, kallar den för rallarros. Läs mer om den här: http://eolapland.se/rallarrosen-en-riktig-hojdare/

  Jag jobbar för fullt, den här veckan och två veckor till innan det bär av upp mot Kebnekaise. Vi kanske har möjlighet att ses någon eftermiddag innan du börjar jobba igen?

  KRAM

  • Lena skriver:

   Jaaa, det måste du! Det går nog inte en dag utan att jag tänker på att du borde komma hit 🙂 I nästa vecka blir det lite lugnare för mig.

 3. Så underbart! När man plockar underbaraste buketten i diket på väg hem!

  Jag har semester och idag verkar det bli sol! Som jag har väntat!

  Kram Jenny

 4. Milla skriver:

  Hej Lena, har äntligen lite tid o ork att läsa bloggar. Så härligt harmoniskt det känns här hos dig ? Jag har precis börjat min semester. Jobbade massor förra veckan, likaså maken och nu är vi lite tilltufsade o risiga tyvärr. Varit så tuff tid sista månaden, ska försöka få till att bloggberätta snart. Det var den yngste i familjen som fick göra en omfattande operation, nu är det ok även om en tuff rehab väntar. Vår semester är som ett vitt papper o vi är väl lite olika på att hantera det i familjen… kram på dig ❤️

 5. Så härligt det ser ut! Jag jobbar bara denna vecka sen blir det semester 🙂 Kram

 6. Pingback: ÄNGSBLOMMOR - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *