PÅ VÄG PÅ ÄVENTYR I ÅRE

Så där ja. Då var det dags för äventyr i Åre. Nattåget tog oss hit på dryga nio timmar. Nu har vi heeela långa fredagen på oss att bara chilla runt, innan eventet börjar.

 

Packning för äventyr

Packning för äventyr

Galet svårt att packa lätt. Särskilt när man inte har optimala kläder och skor för äventyr. Jag har beställt en vattentät skaljacka, men den har inte kommit ännu. Därför får jag ta med mig både en skaljacka och en regnjacka. Dessutom har jag tagit en tunn dunjacka som jag kan ha under skaljackan ifall det blir lite kyligt vid vandringspauser.

Och kängorna tenderar jag att få skavis av så jag har även packat ner hikingskorna. Sneakers för en casual middag på hotellet och sandaler för att lufta fötterna vid vandringspauser. Japp, tre jackor och fyra par skor är väl rimligt för ett vandringsäventyr på tre dygn 🙂

 

 

Proppfull 60-litersrygga. Jag har dammat av min 15 år gamla trotjänare. Funkar utmärkt fortfarande. Förutom den här har jag en 30-liters dagstursrygga som för tillfället rymmer dator och kamerautrustning. Vi får se hur mycket datorn kommer att vara framme. Jag lovar att ta det lugnt!

 

Vi hade 50 minuters väntan på tåget i Uppsala, så vi myste med en drink på uteserveringen. Jag har nog aldrig suttit på Uppsala station en torsdagskväll och druckit vin. 🙂

I skrivande stund har vi precis anlänt till hotellet efter en skön natt på tåget. Åre välkomnade oss med sol.

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till PÅ VÄG PÅ ÄVENTYR I ÅRE

 1. FREEDOMtravel skriver:

  Önskar härligt äventyr! Hälsningar från Schweiz!

 2. Maria skriver:

  Hoppas du får underbara dagar.
  Allt gott till dig.
  Kram
  Maria

 3. ulrica skriver:

  Tack för allt mysigt sällskap genom natten och dagen :-).
  I morgon väntar en ny dag fylld med äventyr!!
  Kram Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *