hälsa & friluftsliv

SÄD ÄR SÅ VACKERT

 

Jag vet inte vad det är, men jag tycker säd är så vackert.

 

Den här kornåkern går man förbi då man följer Vånsjörundan, en bit av Upplandsleden. Vartefter sommaren går så skiftar säden i de härliga naturnära färgerna. De färgerna som jag gärna har i min inredning också. Lugnande på nåt sätt.

 

Snart. Snart dags att skörda även denna vete. Då blir det inte fullt lika vackert att gå här.

Efter gårdagens totala vila så känner jag mig mycket piggare. Nu på förmiddagen, innan det blir för varmt, ska jag gå den där rundan igen. Lugnt och fint, och njuta av naturen. Det är också avkoppling.

Vad har ni på agendan? Jobbar? Semester?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  2 augusti, 2017 at 12:22

  Håller med! Särskilt när ljuset lyser snett över åkrarna när solen håller på att gå ner! Helt magiskt! Här avnjuts sista semesterdagen! Nu står vi inför utmaningen att få in mycket outdoor-liv i vardagen framöver…

  • Reply
   Lena
   2 augusti, 2017 at 07:51

   Jaa, eller hur, när ljuset faller snett!!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.