en blogg för att utmana

SÄD ÄR SÅ VACKERT

 

Jag vet inte vad det är, men jag tycker säd är så vackert.

 

Den här kornåkern går man förbi då man följer Vånsjörundan, en bit av Upplandsleden. Vartefter sommaren går så skiftar säden i de härliga naturnära färgerna. De färgerna som jag gärna har i min inredning också. Lugnande på nåt sätt.

 

Snart. Snart dags att skörda även denna vete. Då blir det inte fullt lika vackert att gå här.

Efter gårdagens totala vila så känner jag mig mycket piggare. Nu på förmiddagen, innan det blir för varmt, ska jag gå den där rundan igen. Lugnt och fint, och njuta av naturen. Det är också avkoppling.

Vad har ni på agendan? Jobbar? Semester?

Må bäst!

2 kommentarer

  • Camilla skriver:

    Håller med! Särskilt när ljuset lyser snett över åkrarna när solen håller på att gå ner! Helt magiskt! Här avnjuts sista semesterdagen! Nu står vi inför utmaningen att få in mycket outdoor-liv i vardagen framöver…

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv