en blogg för att utmana

BALKONGFIKA EN OKTOBERFREDAG

Balkongfika en oktoberfredag är nåt jag kan ägna mig åt då jag jobbar hemifrån. Jag tände ett ljus och packade in mig i en pläd, så det blev riktigt mysigt trots att det var mulet och bara ett par plusgrader.

 

Jag brukar träna på fredagmorgnar, när jag jobbar hemifrån. Men i morse hade jag verkligen ingen lust. Ställde fram klockan en timme och halvsov lite till. Kanske blir det gymmet lite senare mot kvällningen. Vi får se. Jag tränar ju för att må bra, utan krav. Så jag gör det när jag har lust helt enkelt.

 

Nu ska jag jobba ett antal timmar till innan det får bli fredagsmys. Och i helgen ska jag verkligen verkligen försöka att svara på alla era fina kommentarer. Har inte haft tid med det på över en månad så det kommer att ta en stund. Jag veeet att det inte finns nåt krav på det, men jag tycker själv att det är trevligt när bloggaren svarar på kommentarer, så jag vill gärna.

Ha en bra fredag så länge!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv