hälsa & friluftsliv

EN TIDIG MORGONPROMENAD

En tidig morgonpromenad i härlig höstsol mår man bra av!

 

Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt framför Nyhetsmorgon, äta frukost och sortera lite bilder. Så där som jag brukar på helgmorgnarna. Men när jag såg att solen tittade fram på morgonen så valde jag så klart att ge mig ut på en promenad.

 

Det var så vackert!

 

Ljuset i tunneln!

 

Väldigt speciellt ljus på morgonen!

 

Så glad att jag klämde in den här morgonturen innan jag sen drog iväg på två kalas. Ett i Sala, Västmanland och ett i Spånga, Stockholm. En tidig morgonpromenad händer inte alltför ofta. Särskilt inte i höstsol!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bloggsvepet - Helena Enqvist - hon som cyklar lite
    1 oktober, 2017 at 09:24

    […] så mycket text de bästa. Där bilderna får tala. Inlägg som bara konstaterar något. Som det här inlägget om en morgonpromenad av Lena som driver bloggen Gott för själen. Kanske är det ännu viktigare nu […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.