EN TIDIG MORGONPROMENAD

En tidig morgonpromenad i härlig höstsol mår man bra av!

 

Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt framför Nyhetsmorgon, äta frukost och sortera lite bilder. Så där som jag brukar på helgmorgnarna. Men när jag såg att solen tittade fram på morgonen så valde jag så klart att ge mig ut på en promenad.

 

Det var så vackert!

 

Ljuset i tunneln!

 

Väldigt speciellt ljus på morgonen!

 

Så glad att jag klämde in den här morgonturen innan jag sen drog iväg på två kalas. Ett i Sala, Västmanland och ett i Spånga, Stockholm. En tidig morgonpromenad händer inte alltför ofta. Särskilt inte i höstsol!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till EN TIDIG MORGONPROMENAD

  1. Pingback: Bloggsvepet - Helena Enqvist - hon som cyklar lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *