en blogg för att utmana

EN TIDIG MORGONPROMENAD

En tidig morgonpromenad i härlig höstsol mår man bra av!

 

Jag hade egentligen tänkt ta det lugnt framför Nyhetsmorgon, äta frukost och sortera lite bilder. Så där som jag brukar på helgmorgnarna. Men när jag såg att solen tittade fram på morgonen så valde jag så klart att ge mig ut på en promenad.

 

Det var så vackert!

 

Ljuset i tunneln!

 

Väldigt speciellt ljus på morgonen!

 

Så glad att jag klämde in den här morgonturen innan jag sen drog iväg på två kalas. Ett i Sala, Västmanland och ett i Spånga, Stockholm. En tidig morgonpromenad händer inte alltför ofta. Särskilt inte i höstsol!

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv