en blogg för att utmana

HÖSTÖDE HAMNMAGASINEN

Även höstöde Hamnmagasinen är vackra då det är igenbommat, tyst och lugnt. Här är fullt av liv på vår och sommar, men nu har de packat ihop för hösten.

 

Där rakt över ån är det vackert beläget. Tyvärr hade solen inte hunnit titta fram runt hörnet när jag fotade härom dagen

 

Så här såg det ut vid ett tillfälle i somras. Jag går förbi där väldigt ofta på mina vandringsturer på hemmaplan.

 

Där är så mysigt och trevligt att sitta på sommaren i eftermiddags- och kvällssolen.

 

 

Närmare framåt jul så öppnar de upp portarna igen för julbord. Kan inte tänka mig ett mer lämpligt ställa att äta julbord på, i dessa 1700-talsbyggnader. Så vackra, mysiga och charmiga!

Måndag och ny vecka. Det är bara att göra det bästa av det, nytankad med energi efter helgen!

Må bäst!

En kommentar

  • Men åh vilken helt underbar miljö!!!!
    Och tack snälla fina du för rara ord om vårt Wikers Bohus. Det där med att de inte höll vad de lovade… det är ju lite knepigt att påtala det, när det bara stod i prospektet ”en hel del husgeråd och inventarier” kommer att lämnas kvar. Sedan var det mäklaren som sa att han hade förstått det som att säljaren skulle lämna i stort sett allt på entréplan… Mäklaren har också muntligt poängterat att säljaren lämnar det säljaren vill lämna och att det får vi acceptera. Husgeråd såg vi inte mycket av annat än ett par fat i ett kök, sedan satt det någon prydnadsdetalj någonstans på någon vägg 😉 Men, men… det är inget att göra något åt eftersom vi inte fått specificerat vad som skulle lämnas. Alla sängar var ju kvar i alla fall 😉 Säljaren är en advokat så känns inte så viktigt att börja bråka om möblerna 😉 Men om det dyker upp konkreta fel så… ja då är det ju en annan sak 😉
    Nu fick vi nytt och fräscht i alla fall 😉 🙂
    Kram och ha en ny fin vecka!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv