livet

HÖSTPLANTERING PÅ BALKONGEN

Lite sent kanske, men nu har jag fixat en liten höstplantering på balkongen. Hela balkongen fick sig en översyn faktiskt.

 

Jag tog bort alla sommarblommor och kryddväxter ur krukorna. Jag övervägde starkt om det var okej att slänga allt över räcket, men kom fram till att det var det nog inte. Som den ordentliga person jag är så hävde jag i allt i sopsäckar och körde till Återbruket.

 

Höstplantering

Höstplantering

Där bakom får en gammal mjölkkanna stå i en gammal trälåda. Jag har haft dem i många år, men tokgillar dem fortfarande. De liksom mjukar upp en i övrigt ganska hård och stel balkong.

 

Olivträden får stå kvar ute ett tag till, innan jag tar in dem för vintern. De klarar några minus.

 

De här två kompisarna fick däremot komma in. Jag tror inte de gillar att få frost i tassarna.

 

Sen vek jag ihop mattan som jag haft där, plockade ihop alla krukor och sopade rent. Förberedde för vintern i största allmänhet. Skönt att få sånt där gjort. Nu känner jag mig nöjd!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  25 oktober, 2017 at 11:31

  Förstår att du är nöjd, för det är jättefint! Ser så höst-mysigt ut!
  Sådan där fin glasflaska i träställning har vi med hemma i uterummet. Gillar också dem! Men min har det varit svagdricka i, inte mjölk.
  Kram och ha en fin lill-lördag!
  /Maria

 • Reply
  FREEDOMtravel
  26 oktober, 2017 at 06:04

  Fint! Vi har inte en enda krukväxt (och om vi skaffar så dör de stackarna), men ibland tänker vi att det kanske kunde vara kul att odla kryddväxter …? 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.