en blogg för att utmana

GLÖGGPREMIÄR FÖR SÄSONGEN

Igår kväll fick det bli glöggpremiär för säsongen. Ovanligt sent för att vara jag. Jag älskar glögg och brukar köpa årets glögg tidigt. När jag kommer ihåg så brukar jag beställa i oktober så jag får möjlighet att smaka extra tidigt.

 

Glöggpremiär

 

Glöggpremiär

Glöggpremiär

I år har jag inte koll alls. Faktiskt. Gårdagens premiär gjordes med vitvinsglögg som jag hade kvar sedan förra året.

 

Det är så mysig tid nu. Mörkt, ruggigt och tråkigt ute, men inne är det mysigt, varmt och härligt.

 

Jag hade en jättelugn och skön lördag. Pallrade mig inte ur sängen förrän halv elva. Softade mest runt hela dagen. Det mest ansträngande var att jag handlade. Inte så väldigt betungande.

 

Idag ska jag ta en vandringstur i Härjarö (Enköping) med en vandringsvän. Det ser jag fram emot. Har aldrig vandrat där. Alltid roligt att se nya miljöer i trevligt sällskap.

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv