en blogg för att utmana

SISTA ARBETSDAGEN

 

Sista arbetsdagen innan en minisemester.

 

 

Solen sken in på en vacker Julros i helgen. Snart kommer det bli mer och mer adventsinspirerat där på bordet. Jag hann krångla upp två adventsstjärnor igår kväll. Då jag kommer hem på söndag är det ju första advent. Då är det skönt att bara kunna trycka på knappen för lite adventsmys!

Nä, måste jag göra mig i ordning och ta tag i den här sista arbetsdagen.

Må bäst!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv