HEMMA-JOBBAR-FREDAG NÄR DEN STARTAR SOM BÄST

En bra start på vilken dag som helst är ju ett träningspass, om du frågar mig. Då det är hemma-jobbar-fredag brukar jag försöka ta mig till gymmet vid halv sju.

 

Och som jag sagt hundra gånger så äääälskar jag det. Så bra start på dagen. Att sen sätta sig med frukost och njuta av mysiga ljus och känna hur kroppen blir mer och mer pigg är perfekt!

 

Igår kväll satte jag en deg för att jäsa i kylen. Så i morse spred sig härliga dofter i takt med att brödet gräddades. Nu ska jag strax ta en mellis-macka och kaffe för att fylla på depåerna.

 

Nu ska jag fortsätta jobba här. Ska försöka stänga ner lite tidigare idag. Sen blir det middag med en fin vän ikväll. Imorgon ska jag hjälpa äldsta sonen att flytta inom Uppsala och på söndag ska jag till en annan fin vän utanför Norrtälje.

Kanske hinner jag med lite julfixande också. Men i lugn och ro. Jag lovar. Jag gör det jag hinner och vill utan stress och krav.

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till HEMMA-JOBBAR-FREDAG NÄR DEN STARTAR SOM BÄST

  1. Karin skriver:

    Pju, gymmet halv sju! Jag arbetade också hemma idag men satte mig framför skärmen kvart över sju för att kunna bryta lite tidigare. Önskar dig en fin helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *