en blogg för att utmana

JULMYS SOM EN GOD GÄRNING

Det är väl en perfekt kombo att man kan ha julmys och samtidigt göra en god gärning!?

 

Majas lyktor är från Majas cottage och säljs med förmån till Barncancerfonden.

 

Här kan ni hitta dem. Nope, inte sponsrad, tycker bara att det är en bra grej! Just nu har de donerat 1,1 miljoner, bara under 2017! Imponerande!

 

Så fin!

 

Jag fick lyktan av en fin vän så jag ska inte ta åt mig just den här äran att göra en god gärning. Jag gör en massa goda gärningar ändå eftersom jag ofta skänker till välgörenhet och dessutom har en stående överföring till Unicef.

 

Så, fixa en sån ljuslykta du också och ha julmys och samtidigt gör en god gärning!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv