en blogg för att utmana

STÄLLDE MIG PÅ BROMSEN FÖR EN BRUSANDE ÄLV

Ibland måste man ju bara ställa sig på bromsen. Ni vet när man varit frustrerat länge över att inte kunna stanna nånstans för att fota och plötsligt dyker det upp en parkeringsficka… och det är så där magiskt vackert…

 

Så var det i söndags då jag åkte hem från Idre. Det var så FANTASTISKT vackert, men ingenstans att stanna. Typ.

 

Jag åkte längs Särnsjön, som övergår i Österdalälven och plötsligt fick jag möjlighet att föreviga det vackra. Det dök upp en parkeringsficka bakom en kurva och jag ställde mig på bromsen (självklart efter att ha kollat att ingen var bakom). Och som vanligt så kommer bilderna inte i närheten av hur vackert det var i verkligheten.

 

Nu har jag i alla fall de här bilderna att titta tillbaka på och minnas hur vackert det var och hur nöjd jag kände mig efter en superhärlig helg!

Må bäst!

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv