STÄLLDE MIG PÅ BROMSEN FÖR EN BRUSANDE ÄLV

Ibland måste man ju bara ställa sig på bromsen. Ni vet när man varit frustrerat länge över att inte kunna stanna nånstans för att fota och plötsligt dyker det upp en parkeringsficka… och det är så där magiskt vackert…

 

Så var det i söndags då jag åkte hem från Idre. Det var så FANTASTISKT vackert, men ingenstans att stanna. Typ.

 

Jag åkte längs Särnsjön, som övergår i Österdalälven och plötsligt fick jag möjlighet att föreviga det vackra. Det dök upp en parkeringsficka bakom en kurva och jag ställde mig på bromsen (självklart efter att ha kollat att ingen var bakom). Och som vanligt så kommer bilderna inte i närheten av hur vackert det var i verkligheten.

 

Nu har jag i alla fall de här bilderna att titta tillbaka på och minnas hur vackert det var och hur nöjd jag kände mig efter en superhärlig helg!

Må bäst!

Det här inlägget postades i resor - långa & korta och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till STÄLLDE MIG PÅ BROMSEN FÖR EN BRUSANDE ÄLV

  1. FREEDOMtravelf skriver:

    Waow vackert!!! Här har det börjat töa och regna … blä

  2. Karin skriver:

    Åh, Lena vad vackert! Jag åkte upp till Dalarna förra veckan och det var lika underbart fast mulet! Var också tvungen att stanna! Great minds think alike 😉

  3. Pingback: DET FINNS SOLUPPGÅNGAR OCH DET FINNS SOLUPPGÅNGAR - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *